maanantai 10. syyskuuta 2012

High School

Koulussa ollaan nyt oltu jo kolme viikkoa ja ihan hyvin ollaan selvitty. Meian koulus on yli 2000 opiskelijaa ja se koko rakennus on tosi iso. Ekat paivat oltiin ihan hukassa ja piti kulkee kartta kadessa etta loydettiin luokkiin. Onneks meilla on Violan kaa melkeen kaikki samat kurssit mika on tosi paljon helpompaa :D Tykkaan meian koulust tosi paljon ja siel on ihanii ihmisii!

Talla High School kestaa nelja vuotta, ja luokat on freshman, sophomore, junior ja senior. Meian ois eka pitany olla Violan kaa senioreita, mut meian koulu ei anna vaihtareitten valmistua niin ollaan junioreita. Ei silla oo kyl mitaan valia, koska kaikilla kurseilla on ihmisia eri luokilta (:

Koulu alkaa joka paiva 8.45 ja loppuu neljalta. Mul on amerikan historiaa, kuvista, espanjaa, matikkaa, enkkuu, psykologiaa ja kemiaa. Meilla on joka paiva sama lukujarjestys ja mul on koko vuoden kaikki samat kurssit, paitsi psyka on vaan puol vuotta. Meilla ei oikeestaan oo valitunteja, vaan pelkat siirtymat tuntien valissa. Siirtymat kestaa seitteman minuuttii, ja siina ei kerkee teha oikeestaan muuta kun suunnata seuraavaan luokkaan koska meian luokat on ihan eri puolilla koulua. Tokavikan tunnin jalkeen meilla on kuitenki tutoring, joka kestaa puol tuntia. Sillon kaikki pysyy luokassa ja voi teha laksyja, kuunnella musaa yms.

Kouluruoka on tosi erilaista kun Suomessa. Taal on monta eri vaihtoehtoo; on pitsaa ja hamppareit, ja sit on vahan terveellisempaa esim. salaattii, hedelmii ja voileipii. Tuodaan yleensa omat evaat kouluun koska kouluruoka maksaa ja se ei oo mitaan maailman parasta vaikka onkin ihan syotavaa (:







Viime perjantaina nahtiin meian eka jenkkifutis peli, ja oli ihan mahtavaa! Saantoja en ihan viela oppinu, mut tunnelma oli samanlainen kun kaikissa leffoissa :D Oli cheerleaderit, bandi ja kaikki. Ja meian koulu voitti! 



Ma oon nyt jo tosi huono bloggeri kun en oo jaksanut kauheesti kirjotella, mutta koitan nyt vahan tsempata ja postailla useemmin!

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Älä välitä ettet osaa jenkkifutiksen sääntöjä. Pelasin sitä enkä vieläkään osaa niitä täydellisesti. :) PS. Ihan kauhea ikävä! <3
    Laita mulle fbssa sun Skype ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Salla! Nyt osataan jo vahan paremmin niita saantoja, mut hyva jos sakaan et niita ihan taydellisesti osaa! :D Mullakin ikava sua, skypetetaan joku paiva! :)

    VastaaPoista