maanantai 27. elokuuta 2012

The first two weeks

Ollaan nyt oltu täällä kaksi viikkoa ja aika on mennyt tosi nopeesti. Joka päivä ollaan oltu menossa jossain ja oon nauttinut joka hetkestä! 

Lennot ei menny ihan niinkun piti, koska myöhästyttiin meiän lennolta New Yorkista Chicagoon ja seuraava lento lähti vasta seuraavana päivänä, joten jäätiin yöksi New Yorkkiin. Yövyttiin Collegen campuksella ja seuraavana päivänä päästiin jatkamaan matkaa Chicagon kautta Northwest Arkansasiin! Onneks Viola (mun vaihtari sisko) tuli samoilla lennoilla Lontoosta asti, muuten oisin ollu ihan hukassa :D New Yorkkiin asti meillä oli kuitenkin samoilla lennoilla myös saattajia ja muita vaihtareita. Oltiin tosi väsyneitä matkasta kun päästiin perille, mut fiilis oli silti ihan mahtava kun isäntäperhe oli vastassa kentällä ja nähtiin ne ekaa kertaa! 

Kaikki täällä on tosi ihania ja mun koko perhe on ihan mahtava! Mun host vanhemmilla on yks tytär Tonya, mut se on jo aikuinen ja silläkin on omia lapsia. Tonyalla ja sen miehellä Ericillä on 11 vuotias tyttö Kayden ja 19 vuotias poika Barret. Mun host vanhemmat, Cheri ja Ron, on tosi läheisiä Tonyan perheen kaa, ja me vietetään niien kanssa aikaa melkeen joka päivä. Asun siis Cherin, Ronin ja Violan kaa ja meiän talo on tosi iso! Niin ja tääl meil kaikilla on omas huonees oma kylppäri ja vaatehuone, myös mulla (:

Eka viikko me oltiin koko ajan menossa jossain, ja oltiin tosi paljon Barretin ja sen kavereiden kaa ku ne näytti meille kaikkii paikkoja. Käytiin uimas, shoppailee, elokuvis, keilaa, minigolffaa ja vaik mitä muuta. Me käytiin kans kerran luistelee ja oli ihanaa päästä taas jäälle! Harrastan muodostelmaluisteluu, mut täällä ei oo mitään joukkuetta niin aion käydä aina yksin luistelee ku halli on onneks aika lähellä. 
Vietettiin myös paljon aikaa koko perheen kaa, ja käytiin monta kertaa ulkona syomässä. Täällä ihmiset käy tosi usein syomässä ulkona ja tääl onkin varmaan miljoona hyvää eri ravintolaa. 


 
 
 
Viikko sitten me käytiin Cherin, Ronin, Violan ja Kaydenin kaa Branssonissa, Missourissa koska meillä oli 
orientaatio muiden alueen vaihtareiden kanssa. Se kesti vajaa kolme tuntia, jonka jälkeen me kierreltiin kaupunkia, käytiin kaupoissa ja syömässä. Branson oli tosi kiva paikka, ja saatetaan käydä siel viel syksyllä uudestaan.

All around the world
Host parents (:
Viola, Kayden and I


Koulu alko viikko sitten, ja ollaan saatu sieltä muutamia tosi kivoi kavereita. Postaan kaikista koulu jutuista lisää vielä myöhemmin! (:

3 kommenttia:

  1. voi toi katu mis asut näyttää nii kivalt :) kunnon tollanen ihana amerikkalainen katu!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Sebu, ja joo se on just semmonen jenkki (:

    VastaaPoista
  3. Onks totta et hollisterit ja abercrombiet on siel halpoja? :p ja sul on ihana blogi!

    VastaaPoista