maanantai 5. marraskuuta 2012

Trick or treat?

Keskiviikkona juhlittiin siis Halloweenia ja sen kunniaks meil oli kans koulussa spirit viikko ja joka paivalle oli oma teema minka mukaan pukeuduttiin. Maanantaina oli neon, tiisaina stars and stripes, keskiviikkona V.I.P, torstaina twins ja perjantaina rock star. Me ei kauheesti panostettu pukeutumiseen mut yritettiin ainakin vahan parina paivana :D 
Keskiviikko- iltana me sit mentiin Tonyan, Ericin, Kaydenin ja Violan kaa sellaseen tapahtumaan ku TRUNK or treat, mika toimi melkeen samalla tavalla kun trick or treat, mut sinne ihmiset oli tullu autoilla ja kaikki oli koristellu niien takakontit erilailla halloweenin mukaan, ja sit kaikki lapset kiers siella hakemassa karkkii. Me oltiin siel kans meian auton kaa, ja jaettiin karkkii varmaan kaks tuntii :D Sen jalkee paastiin kans ite kiertamaan ja kokemaan trick or treat!
Halloween on taal tosi iso juhla, ja alettiinki nakee kaikkii halloween koristeita kaupoissa jo elokuussa. Jotkut panostaa halloweeniin ihan kunnolla, ja muutamat talot oliki koristeltu ihan joka puolelta! 

Twin day!


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti