keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Thanksgiving & Oklahoma City!

  Juhlittiin taalla muutama viikko sitten Thanksgivingia, ja meil oliki melkeen viikko lomaa koulusta. Alkuviikosta me nahtiin aika paljon kavereita ja torstaina lahettiin Oklahomaan! Mun host-isan kaikki sukulaiset asuu Oklahomassa, ja tapasinki ne nyt ekaa kertaa. Torstaina vietettiin Thanksgivingia, ja se Thanksgiving dinner oli muuten ihan mahtava! Syotiin yhessa kaikkien sukulaisten kaa, ja ruokaa oli paljon; se perinteinen kalkkuna ja kaikkee muuta hyvaa!
  Perjantaina oli Black Friday, joka tarkotti sita et kaupois oli hullut alennukset, ja kaikki kaupat oli auki keskel yota! Osa alennusmyynneista alko jo torstai-iltana, ja me lahettiinki jossai yheksan aikaa kiertaa kauppoi, tultiin takas kahelta yolla, nukuttiin nelja tuntii ja lahettiin takas :D Kaikki kaupat oli ihan taynna ihmisii, ja joka paikkaan piti jonottaa tosi kauan, mut oli kyl tosi hauskaa! 
  Viikonloppuna kaytiin kiertaa Oklahoma Cityy, leffas, syomas ja kaikkee muuta kivaa. Ja apua en voi uskoo et oon ollu taal jo 4 kuukautta! Aika on menny ihan alyttoman nopeesti, tuntuu et just vast tulin tanne. Joulua odotellessa! ;)














Pops!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti