sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Christmas time!


Apua, en oo taas kirjottanu tanne ihan super pitkaan aikaan! Tosi paljon on taas kerenny tapahtuu, enka oikeen tiia ees mista alottaa mut laitan tanne nyt kuvia, etta saatte jonkun kuvan siita missa mennaan :) 

Joulu oli aivan ihana! Sain viimeinki kokea sen oikeen amerikkalaisen joulun, ja se oli ihan niinku kaikissa leffoissa! Meil oli pari viikkoo lomaa, ja sina aikana kerettiin kayda Dallasissa, viettaa paljon aikaa perheen ja kavereitten kaa, ja syoda paljon paljon kaikkii joulu herkkuja! Jouluaattona me mentiin Tonyalle syomaan  perheen kaa, ja avattiin siella osat lahjoista. Joulupaiva me vietettiin koko perheen kaa meilla kotona, ja se alko yhteisella aamupalalla ja lahjojen avaamisella. Paivalla me syotiin se perinteinen joulu-ateria, ja ruokaa oli PALJON. Vietettiin siis koko paiva kaikki yhessa, ja illalla me viel kattottii leffa ja pelattii pelei.

Jouluna vietin kans mun viimeset viikot Violan kaa, koska se oli taalla vaan puol vuotta ja se lahti takas kotiin melkee heti joulun jalkee :( Oltiin tosi laheisii, koska vietettiin melkeen koko aika taalla yhessa, ja sen viimeset paivat meniki vaa itkiessa. Mut onneks on skype!!! Ja ei se kuitenkaa niin kaukana asu Suomesta, ni pystytaan kuitenki naha viel myohemmin! Violan lahon jalkeen ma olin pari viikkoo ainut vaihtari meian perheessa, mut nyt meilla onki taas toinen vaihto-oppilas tytto, Tania, Malesiasta! :) Se on kerenny olla taalla nyt pari viikkoo, ja ollaan tutustuttu jo tosi hyvin, ja se tuntuu tosi mukavalta! 

Tas on nyt kuvia joulusta, ja huomen laitan viel postausta meian reissusta Dallasiin! :)

Logan, Me and Viola at the birthday party!
Santa!!!! :D
Ennen Jouluu pidettiin Violalle laksarit, ja tas oli sen kakku!













Kayden, Vi, Me, Tanya and Barret!
My Host- Parents! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti